Ambassadeur 

Bruno van Saen

Bruno Van Saen

Drievoudig winnaar van het Wereldfestival voor Onderwaterbeelden. Een lesgever in onderwaterfotografie die kan schrijven en foto’s schieten!

Bruno Van Saen werd geboren te Ninove in 1967, België.

In 1996 stapt hij in het huwelijksbootjes met Els Van Den Borre. Een paar jaar later, in november 2004, ontdekken zij samen de duiksport.

Na twee zwembadpogingen wagen zij zich beide voor het eerst aan een echte duik in open zee. Meteen waren ze verkocht aan de pracht en praal van de onderwaterwereld.

In 2009 nemen Bruno en Els voor het eerst deel aan een wedstrijd onderwaterfotografie en bij de prijsuitreiking mochten ze onmiddellijk allebei het podium betreden.

In amper een paar jaar tijd, wisten zowel Els als Bruno zich op te werken tot de internationale top in onderwaterfotografie. Met hun onderwaterfoto’s hebben zij samen al meer dan 80 internationale bekroningen behaald waaronder drie podium plaatsen op het ‘Wereldfestival voor Onderwaterbeelden’.

Vele van Bruno’s werken, zowel foto’s als reisverslagen, werden al gepubliceerd in verschillende magazines in de Verenigde Staten, Frankrijk, Nederland, China, Zuid-Afrika, Duitsland en België.

Enorm gemotiveerd stapt hij in 2019 mee in ons Sea&Sea verhaal.       

Contact

Sea & Sea Benelux BV
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 25 404 55

Sea & Sea

Sea & Sea Benelux BV is exclusief imorteur van Sea & Sea artikelen voor Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Polen.