Mis geen moment! Met de Sea & Sea DX-6G

 

Je wilt wél mooie foto’s en video’s van de schitterende onderwaterwereld maken, maar je wilt niet de hele duik met alle knoppen en instellingen van je onderwatercamera bezig zijn. Je wilt genieten van het duiken èn ook fotograferen! Dan is de Sea & Sea DX-6G dé juiste onderwatercamera voor jou. Dit is de juiste buddy voor al je opnamen. Hij is compact en gemakkelijk mee te nemen, laat zich eenvoudig bedienen, schiet haarscherpe foto én maakt de mooiste full HD video opnamen en dat zonder dat je er ècht moeite voor hoeft te doen! Zeker als je dan ook nog eens de Sea & Sea YS-03 externe flitser eraan koppelt, dan worden al je opnamen zo goed al altijd optimaal en vol van kleur belicht. Het is nu alleen nog maar een kwestie van richten en schieten! Uitgerust met een speciale onderwatermodus en een microscopische macro instelling vanaf slechts 1 cm kom jij voortaan boven met schitterende onderwater foto’s!
Als je straks toch meer wilt, dan zitten er genoeg instel mogelijkheden in de camera om de opnamen nog verder naar je hand te zetten.

Met de Sea & Sea DX-6G in je handen mis je geen moment! Maar ook niets van je onderwateravontuur! Jij geniet voortaan dubbel! 
 

  • Betrouwbare en duurzame Japanse kwaliteit.
  • Microscopische macro opnamen vanaf 1 cm van de lens!
  • Vol automatische optische externe TTL belichting met de Sea & Sea YS-03 flitser.
  • Verkrijgbaar als: – Camera met behuizing set. – Adventure set met externe YS-03 flitser en als – PRO set met Externe YS-03 flitser + 16mm groothoek converter.

 Lees meer over deze DX-6G en set uitvoeringen op de product pagina Compact Camera’s.

 

 

Contact

Sea & Sea Benelux BV
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 25 404 55

Sea & Sea

Sea & Sea Benelux BV is exclusief imorteur van Sea & Sea artikelen voor Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Polen.

nl_NLDutch